Волен Сидеров скочи срещу вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов,

...
Волен Сидеров скочи срещу вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов,
Коментари Харесай

СИДЕРОВ СКОЧИ НА ЦВЕТАНОВ! Нарече го “бивш комунист от МВР”

Волен Сидеров скочи против вторият човек в ГЕРБ Цветан Цветанов, като го назова някогашен болшевик от Министерство на вътрешните работи.

“Най- доста обичам някогашни комунисти от Министерство на вътрешните работи да приказват против комунизма”, сподели Сидеров в свое телевизионнно присъединяване. Той упрекна Цв.Цв., че прави каквото си желае и принуждава Народното събрание да се занимава с незначителни неща като оставката на Валери Жаблянов и безконечната тематика за комунизма.

“Цветанов и ГЕРБ нямат потенциала да разясняват комунизма”, отсече Сидеров. Той добави, че ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ работи, като координатор, който си измисля незначителни тематики за спор, вместо да се концентрира върху нещо значимо.

Сидеров продължи с това, че не влиза в конфликт с Цветанов, тъй като не са на едно равнище. Присмял се хърбел на щърбел е обстановката сред двамата съдружни сътрудници. Колкото способен е единия по тематиката, толкоз действително е и другия. “Представителите на “Атака” не взеха присъединяване нито в разискванията, нито в гласуванията за отстраняването на Валери Жаблянов, тъй като това е загуба на време”, съобщи Сидеров, като означи, че” Атака” се занимавали с къде, къде по- значими неща и очевидно да се заяждат и оплюват сътрудниците си е много усърдна и трудоемка работна активност.

През цялото си телевизионно изявление водача на Атака не спяр да назовава Цветанов някогашен болшевик и да го опреква в по всички наранени тематики.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР