Волен Сидеров ще предложи зам.-председателя на НС от Атака -

...
Волен Сидеров ще предложи зам.-председателя на НС от Атака -
Коментари Харесай

Сидеров иска рефреш на коалиционното споразумение с ГЕРБ

Волен Сидеров ще предложи зам.-председателя на Народно събрание от " Атака " - Явор Нотев, за началник на правната комисия, заяви той за Канал 3.

Според него Нотев е ослепително квалифициран правист и би трябвало да оглави комисията, която ще остане без ръководител, откакто Данаил Кирилов става правосъден министър. Така Сидеров опонира на Валери Симеонов, че в Народното събрание няма задоволително готови адвокати. Той не се тормози, че ръководителят от правната комисия е от ГЕРБ, тъй като постоянно можело да се договорят с сътрудниците.

По мотив развоя на събитията към Апартаментгейт, прокурорските инспекции и апела на премиера за отдръпването на Лозан Панов и Пламен Георгиев,

Сидеров акцентира, че по-важното в тази ситуация е ръководещите да се съберат на огромен съдружен съвет, на който да се схванат да не си отклоняват вниманието с сходни битови кавги повече, а да помислят за довършването на мандата.

На тази среща ГЕРБ и Оперативна програма да се схванат за подписването на анекс към съглашението, в което да запишат настоящите цели на ръководството. Нещо като рефреш на досегашното съглашение, изясни Сидеров.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР