Волен Сидеров предупреди своите, че вървят по пътя на реформаторитеКоалиционните

...
Волен Сидеров предупреди своите, че вървят по пътя на реформаторитеКоалиционните
Коментари Харесай

Патриотите със съвет „очи в очи“

Волен Сидеров предизвести своите, че вървят по пътя на реформаторите


„ Коалиционните въпроси не е редно, даже да са дискретни, креативен, да ги обсъждаме пред медиите. Все още нямаме публично плануван Коалиционен съвет на „ Обединени патриоти ”, само че ще упорствам във вторник водачите от така наречен „ дребна коалиция ” да беседваме непосредствено, „ очи в очи ” ”. Това съобщи пред „ Труд ” вицепремиерът Красимир Каракачанов във връзка на оставката на водача на НФСБ Валери Симеонов и последвалата имитация от страна на водача на „ Атака ” Волен Сидеров, че и Каракачанов би трябвало да си подаде оставката от държавното управление.

По-рано денем Сидеров предизвести пред bTV, че обединението „ Обединени патриоти ” върви по тътя на Реформаторския блок и е било неточност на водачите й да излъчват двама вицепремиери в кабинета „ Борисов 3 ”.

След оставката на Валери Симеонов, от НФСБ се чака да предложат ново име с номинация за поста. Това даде да се разбере и вицепремиерът Каракачанов, който пред БНР означи: „ Няма по какъв начин Вътрешна македонска революционна организация да има министър на защитата, „ Атака ” – министър на стопанската система, а за НФСБ да кажем: Имахте един пост, в този момент го закриваме и няма да имате нищо ”.
Очаква се оставката на Валери Симеонов да бъде импортирана в деловодството на Народното събрание за гласоподаване дружно с новото предложение от страна на „ Обединени патриоти ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР