Волен Сидеров отново бе взет на прицел от потребители на

Волен Сидеров отново бе взет на прицел от потребители на ...

Волен Сидеров се вихри в столичен ресторант.


Волен Сидеров отново бе взет на прицел от потребители на социалните мрежи. Повод за интереса към лидера на "Атака" този път стана вечеря в един от най-престижните ресторанти в София.

Потребител на Фейсбук с име Ivanova Ivanova публикува няколко снимки с участието на Сидеров и ги придружи с разказ на случай от вторник вечерта. Тя свидетелства, че председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" и компанията му са се държали невъзпитано и са пушели цигари въпреки законовата забрана. От снимките се вижда само тази част от разказа, в която Волен Сидеров вечеря, забавлява се с оркестър и държи купа с двадесетолевка в нея.

Кадрите на Ivanova Ivanova можете да видите тук >>

Ето как е описана фактологията без редакторска намеса:

С колеги и фирмени партньори, предимно от чужбина (Дания, Норвегия, Австрия, Франция, Италия, Великобритания), отиваме на вечеря в ресторант "Къщата с часовника" на ул. Московска 15. Още с влизането прави впечатление, че в заведението се пуши, без да обърнем внимание, от къде идва димът. Още не сме се настанили и човек от съседната маса ни прави забележка на развален английски, нещо от сорта "We try speak business", или с други думи твърде сме шумни. Двама от колегите учтиво се извиняват и намаляват тона, нещо съвсем типично за хора с възпитание, на които е направена забележка. Усещам, че нещо не е наред.

Пушенето продължава, в заведението димната завеса вече става чувствително неприятна. При едно случайно излизане до тоалетна, навръщане забелязвам от къде идва димът - а именно от съседната маса и кой го причинява, а именно Народен Представител в 44-то Народно Събрание на Република България и Председател на партийна група "Обединени патриоти" г-н Волен Сидеров и компания. Фактите към момента: 1) Волен Сидеров си позволява да пуши в заведение при забрана за тютюнев дим, наложена на територията на ЕС. 2) Волен Сидеров е обграден предимно от млади хора. 3) Човек от компанията на Волен Сидеров потърси конфликт 2 минути след като бяхме влезли в заведението.

Опасенията ми се оказват верни. Намирам решение. Оплаквам се на дама от персонала с молбата да говоря с управителя. Тя ме моли за търпение, изчезва, връща се и предлага да ни раздаде пепелници, което определено не беше целта на моето оплакване. Човек от нашата група учтиво моли компанията на съседната маса да преустанови пушенето, на което те реагират с отовора "не разбираме какво казваш бе, говори на български, ти си в българия". Отказваме се.

Източник: dir.bg