Волен Сидеров отново бе взет на прицел от потребители на

...
Волен Сидеров отново бе взет на прицел от потребители на
Коментари Харесай

Волен Сидеров се вихри в столичен ресторант

Волен Сидеров още веднъж бе взет на прицел от консуматори на обществените мрежи. Повод за интереса към водача на " Атака " този път стана вечеря в един от най-престижните заведения за хранене в София.

Потребител на Facebook с име Ivanova Ivanova разгласява няколко фотоси с присъединяване на Сидеров и ги придружи с роман на случай от вторник вечерта. Тя свидетелства, че ръководителят на парламентарната група на " Обединени патриоти " и компанията му са се държали невъзпитано и са пушели цигари макар законовата възбрана. От фотосите се вижда единствено тази част от описа, в която Волен Сидеров вечеря, забавлява се с оркестър и държи купа с двадесетолевка в нея.

Кадрите на Ivanova Ivanova можете да видите тук >>

Ето по какъв начин е разказана фактологията без редакторска интервенция:

С сътрудници и фирмени сътрудници, най-вече от чужбина (Дания, Норвегия, Австрия, Франция, Италия, Великобритания), отиваме на вечеря в ресторант " Къщата с часовника " на ул. Московска 15. Още с влизането прави усещане, че в заведението се пуши, без да обърнем внимание, от къде идва димът. Още не сме се настанили и човек от прилежащата маса ни прави забележка на негоден британски, нещо от сорта " We try speak business ", или с други думи прекомерно сме шумни. Двама от сътрудниците учтиво се извиняват и понижават тона, нещо напълно типично за хора с образование, на които е направена забележка. Усещам, че нещо не е наред.

Пушенето продължава, в заведението димната завеса към този момент става сензитивно неприятна. При едно инцидентно излизане до тоалетна, навръщане виждам от къде идва димът - а точно от прилежащата маса и кой го предизвиква, а точно Народен Представител в 44-то Народно Събрание на Република България и Председател на партийна група " Обединени патриоти " господин Волен Сидеров и компания. Фактите все още: 1) Волен Сидеров си разрешава да пуши в заведение при възбрана за тютюнев пушек, наложена на територията на Европейски Съюз. 2) Волен Сидеров е обкръжен най-вече от младежи. 3) Човек от компанията на Волен Сидеров потърси спор 2 минути откакто бяхме влезнали в заведението.

Опасенията ми се оказват правилни. Намирам решение. Оплаквам се на дама от личния състав с молбата да приказвам с шефа. Тя ме моли за самообладание, изчезва, връща се и предлага да ни раздаде пепелници, което несъмнено не беше задачата на моето недоволство. Човек от нашата група учтиво моли компанията на прилежащата маса да прекрати пушенето, на което те реагират с отовора " не разбираме какво казваш бе, приказва на български, ти си в българия ". Отказваме се.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР