Волен Сидеров коментира в кулоарите на парламента инцидентът със съпругата

...
Волен Сидеров коментира в кулоарите на парламента инцидентът със съпругата
Коментари Харесай

Сидеров отказа НСО да пази семейството му

Волен Сидеров разяснява в коридорите на Народното събрание случаят със брачната половинка му Деница, оповестява Novini.bg. Сидеров описа за срещата си с шефа на НСО.

По думите на политика за момента няма потребност фамилията му да бъде с защита. " Аз съм имал предложение за защита и различен път. Тогава шефът на НСО и на ДАНС пристигнаха при мен с извадки в интернет ", описа Сидеров

Адвокатът му стартира дейности против индивида, нападнал жена му, показа той. " Моето неодобрение е против това, че всичко бързо се случва ", съобщи Сидеров.

На въпрос дали депутати от " Атака " през вчерашния ден на среща с премиера Бойко Борисов са упорствали за оставката на вътрешния министър, Сидеров съобщи, че не знае дали този въпрос е повдиган.

Относно дали има конфликт още той с Валери Симеонов, Волен Сидеров съобщи, че връзките им са открити и всеки един може да реши кой е крив и кой е прав.

На въпрос дали " Атака " има претендент за главсек на Министерство на вътрешните работи, Сидеров отговори, че има подобен, както и че има претендент за вътрешен министър. " Не знам дали има някой удовлетворен от работата на Министерство на вътрешните работи. Трябва да бъдат направени промени. " Атака " предлага промени, а дали ще бъдат утвърдени, в различен въпрос ", сподели Сидеров и разясни, че би трябвало да се промени концепцията във ведомството. " На съдружен съвет в понеделник ще слага тематиката за промените и реорганизацията в Министерство на вътрешните работи ", осведоми още той.

" Много въпроси задавате, даже повече и от 3-годишния ми наследник, който в този момент опознава света ", съобщи най-после пред публицистите в Народно събрание водачът на " Атака ".

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР