Волен Сидеров е нахлул в Макдоналдс, но няма видео, никакво.

...
Волен Сидеров е нахлул в Макдоналдс, но няма видео, никакво.
Коментари Харесай

Волен Сидеров е нахлул в Макдоналдс, но скандалът е, че няма видео

Волен Сидеров е нахлул в Макдоналдс, само че няма видео, никакво. Единствено къси текстови репортажи, писани без въображение. Много хора чакат изборите с всевъзможни аргументи. Но нито една от тях задоволително уважителна, колкото въпроса какво ще направи Волен. И в този момент пристигна моментът на Големия гърмеж, само че той не може да бъде следен, а може да се гадае само по следствията. До публиката доближава единствено това изречение:
" Получихме данни, че тук хигиената е ужасна, влязохме вътре и установихме, че хигиената в действителност е ужасна и че това заведение би трябвало да се затвори " - това е всичко, което знаем, че Сидеров е споделил. 
Между другото, малко, само че отново хубаво. Изречението е доста ясно и доста динамично. Три логичен стъпки - данни за ужасна хигиена, сполучлива инспекция на ужасната хигиена - схванало се е, че " хигиената е в действителност ужасна " - и препоръчано решение на казуса - заведението би трябвало да се затвори. 
Прокуратурата да вземем за пример не може да се похвали с такава поредност. Получила е данни за отпечатване на подправени банкноти - милиони долари и милиони евро - арестували са нарушителите, обаче се оказало, че парите били атрибут за сватби и кръщенета. Това е притеснително - имам хиляди левове във подправени банкноти от монополи у дома. И си мислех, че мога да вляза в пандиза само на монополи. Но вероятността да ме арестува прокуратурата наподобява е сравнима с това да хвърля три чифта поредно.  
Затова назад към Сидеров - по какъв начин е допустимо цялата акция да няма нито един клип? Как един човек от хората към него не се е усетил да включи камерата? Десислав Чуколов да вземем за пример е постоянно там и на назад във времето, когато Сидеров приказва, прави едни внезапни придвижвания с главата напред и повтаря всяка фраза на Волен, да ти се набие хептен крепко в главата и след това като вървиш по улицата да имаш тикове и да задаваш същите въпроси на инцидентни минувачи. Така беше при щурма на НАТФИЗ, по този начин беше при заобградения публицист и " Извини се бе ". Но в този момент никой няма да ни се извини, че не получихме клип, а единствено няколко постни изреченийца. Смаяните лица в Макдоналдс, пълководците, заобиколили Сидеров; след това инспекцията в кухнята ( " Атака " измежду фритюрници, къде сте хубави кадри) - всичко това остава в мъглата на догатката и не може да се види онлайн. И най-тъжното е, че незаписаното събитие стои на фона на хиляди изпържени лайфстриймове на стотици политици, разкрили, че камерата може да предава в действително време това, за което никой няма време. Това не е съществено, не е политически отговорно и е скандал.
 
Автор: Райко Байчев 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР