Волен Сидеров даде ясен знак, че неговата партия няма да

...
Волен Сидеров даде ясен знак, че неговата партия няма да
Коментари Харесай

Сидеров "намигна" на ГЕРБ за вота на недоверие

Волен Сидеров даде явен знак, че неговата партия няма да клати държавното управление - най-малко не и при идния избор на съмнение.

Българска социалистическа партия желаят избор, за който не са готови, разяснява водачът на " Атака " пред Българска национална телевизия, който смени депутатската банка с място в Столичния общински съвет.

Той загатна, че ГЕРБ са си " опекли работата " с вота. Не стана ясно обаче каква ще е тактиката на " Атака " в Народното събрание -  гласоподаване " за ", възпиране, неявяване на депутати? 

 

Сидеров посочи, че ВиК мрежата не е оправяна 40 години, даже тук-там тръбите не били поставени. Според него " Българска социалистическа партия би трябвало да подлага на критика себе си, тъй като не поддържаха и не направиха това, което трябваше да бъде направено държавнически. Ние се занимавахме с деполитизация и махане на петолъчки, а трябваше да се създадат промени ".

Лидерът на " Атака " счита, че няма по какъв начин в един мандат ръководещите да се справят с всички проблеми.  " Атака " няма да гласоподава срещу държавното управление, тъй като това, което се кани и желае да пристигна не знае какво да направи, заключи той.

" Тези, които в този момент се бият, са две страни на един и същи орден - ГЕРБ и БСП прилагат една и съща политика. Дори и Българска социалистическа партия да са на власт, няма да трансформират водената до момента политика, счита Волен Сидеров.

И той като болшинството коментиращи тематиката за ексминистър Нено Димов е на мнение, че е " хубаво е да покажеш, че можеш да вкараш министър в ареста, само че има много повече виновни хора за рецесията в Перник ". 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР