Вокални обяснения от представители на ПП-ДБ с рога“ са безапелационно

...
Вокални обяснения от представители на ПП-ДБ с рога“ са безапелационно
Коментари Харесай

„Бивол“ след „приятелския огън“ от годеника на Лена: Не кореспондира с обективната преценка

Вокални пояснения от представители на ПП-ДБ „ с рога “ са безапелационно компрометирани и недостоверни, пишат от уеб страницата за проверяваща публицистика
„ Сайтът за проверяваща публицистика „ Бивол “ се разграничава от позицията на „ Продължаваме Промяната - Демократична България “ и техни представители. „ Бивол ” не обслужваше и не възнамерява да обслужва ничии политически ползи и както до момента не влизаше, по този начин и продължава да не влиза в колаборация с мафията!

Изказването на депутата и зам.-председател на 49-тото Народно заседание на Република България Мирослав Иванов от квотата на ПП-ДБ, в което засяга „ другарски огън ”, не кореспондира с обективната преценка, обстоятелствата и събитията “, написаха на страницата си във Facebook от уеб страницата.

Повод се оказа вчерашен пост на годеника на Лена Бориславова, който попита „ Бивол “ кой печели от приятелския огън и дали са не запомнили за митинга си против избора на Гешев.

Причината – „ Бивол “ има вяра, че ПП-ДБ изпира задкулисието с избора на Борислав Сарафов за изпълняващ длъжността основен прокурор.

„ ПП-ДБ сега са в коалиция с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски и експремиера и водач на ГЕРБ Бойко Борисов. При този факт всички епистоларни и вокални пояснения от представители на ПП-ДБ „ с рога “ са безапелационно компрометирани и недостоверни “, написаха от проверяващата медия.

 

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР