Вокалистката на Слави Трифонов Лилия Стефанова безапелационно застана на страната

...
Вокалистката на Слави Трифонов Лилия Стефанова безапелационно застана на страната
Коментари Харесай

Вокалистка на Слави си отмъсти бавно и жестоко

Вокалистката на Слави Трифонов Лилия Стефанова безапелационно застана на страната на шефа си в спора му с някогашната й колежка, разложката снаха, Цветелина Грахич. Лилия бе безапелационна, че водещият не е направил нищо, с цел да прогони татуираната изпълнителка. Припомняме, че раздялата пристигна ненадейно предходната година, като от екипа на шоуто я смениха с Невена Цонева.

На директния въпрос на Трифонов „ Къде сбърках с Грахич? “, Стефанова незабавно отговори: „ Не мисля, че ти си сбъркал “ като по този начин непосредствено уточни виновника за рокадата-Цветелина.

Лилия постоянно е била в нейната сянка, само че през вчерашния ден получи чудесната опция да си разчисти сметките. Тя се ожали още, че огромният й натурален бюст й основава проблеми освен поради болките в плешките. Мъжете непрестанно я зяпали там, а не в очите, само че естествените бомби били завещание от майка й.

Стефанова призна още, че тя й оказва помощ да изяснява на татко й, който е духовник, че работата на щерка му изисква тя да бъде по-секси и разголена. Лилия безусловно разчита на поддръжката на фамилията си, с което е доста близка.

hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР