Вокалистът на Гравити Ко“ Явор Захариев, който почина месец преди

...
Вокалистът на Гравити Ко“ Явор Захариев, който почина месец преди
Коментари Харесай

Ето какво признание направил Явор от Gravity Co преди да...

Вокалистът на „ Гравити Ко “ Явор Захариев, който умря месец преди да навърши 39 години, се бил върнал към неразрешените субстанции след дългата си битка с тях.

Това най-вероятно е и повода да бъде открит в тежко положение със строшен нос два дни преди да издъхне. За тежката си взаимозависимост от опиатите той призна предходната година, когато се завърна в бандата след петгодишно неявяване. „ Това е като да караш колело след дълга пауза – първоначално за малко си леко нерешителен и криволичиш, необичайно е, само че след това си окей. Но този път е още по-различно, тъй като преди и на подготовки, и на концерти съм бил под въздействието на нещо и то ме е предразполагало по някакъв метод. А в този момент е като за първи път – чисто, прочувствено, сърцато и доста по-реално “, споделя тогава Явор, цитира „ Галерия “.

И разкри, че е прекарал последните три години в комуна в Хърватска, където работел като готвач. Според осведомени протегнал ръка към дрогата поради загубата и на баща си, и на майка си, която обожавал.

Заради зависимостта си няколко пъти Явор спираше да пее в групата, тъй като хероинът му пречеше. За решението да се откъсне напълно от средата си тук и да потърси експерти, му оказват помощ двете му сестри. Те в прав текст му споделили, че не желаят да го погребват. Най-тежкото в живота след комуната била действителността. Осъзнал какъв брой паники е предизвикал на околните си, предиздвикал ги да страдат.

Затова е взел безапелационното решение да продължи да се лекува. Редовно се срещал с психолози. Разбрал, че борбата със зависимостта му е за цялостен живот. Не мислел да се отхвърля, тъй като бил оптимист и вярвал, че има късмет.

Уви, сбъднали се страховете му да посегне още веднъж към дрогата. Въпреки всичко, сестрите му настояват, че когато е умрял, в кръвта му не е имало опиати.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР