Вокалистът на Godsmack разказва за своя труден път към славата,

...
Вокалистът на Godsmack разказва за своя труден път към славата,
Коментари Харесай

Пътищата, които избираме от Съли Ерна – пътят към изгряването на една звезда

Вокалистът на Godsmack споделя за своя сложен път към славата, цялостните зали и платинените албуми.
Почти година откакто фронтменът на паметната група Godsmack Съли Ерна изнесе своя втори независим концерт в България и шест месеца преди концерта на бандата в София, на български излиза неговата мемоарна книга – „ Пътищата, които избираме “. Преводът е на журналиста Елена Розберг, а в изданието е включена специфична спомагателна глава, написана за българските почитатели.
В своята невероятна и мъчително откровена автобиография вокалистът на паметната рок група Godsmack Съли Ерна споделя за сложния път към славата, цялостните зали и платинените албуми.
Той разказва живота си преди Godsmack и пътя, който е трябвало да измине, с цел да се измъкне от един свят на принуждение, опиати, престъпност и алкохол. Тази книга е разказът на човек, правил доста неточности през живота си – някои от които съвсем съдбовни.
„ Пътищата, които избираме “ е отдадена и на музиката – освен на техническата ѝ страна, само че и на нейната чудодейна лечителна мощ, на способността ѝ да измъква хората от гетото, от депресията, да ги връща към живота.
Съли Ерна разказва сложното си израстване като музикант, многото провали с разнообразни групи, измените в музикалната промишленост и метода, по който Godsmack са получили своя извънредно необичаен късмет да се измъкнат от локалната бостънска сцена.
„ Пътищата, които избираме “ е по едно и също време книга за почитателите на Съли Ерна и Godsmack, само че и невероятна история сама по себе си – изпълнена с непредвидени обрати, невероятни, само че напълно действителни случки и екшън, задоволителен за няколко холивудски кино лентата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР