Вокалът на Юрая Хийп Джон Лоутън, група Б.Т.Р., Ивайло Гюров

...
Вокалът на Юрая Хийп Джон Лоутън, група Б.Т.Р., Ивайло Гюров
Коментари Харесай

Б.Т.Р. и Джон Лоутън с концерт в Кюстендил

Вокалът на " Юрая Хийп " Джон Лоутън, група Б.Т.Р., Ивайло Гюров и Формация Фолк арт ще пеят пред Драматичния спектакъл в Кюстендил, в четвъртък 24.10.2019 година, от 18 часа. Изпълнителите дават обещание същинско шоу на почитатели от Кюстендил и цялата страна.
Концертът е под надпис „ с №67 за Кюстендил ”. Музикантите излизат на една сцена дружно, с цел да поддържат Петър Паунов и листата на Местна коалиция ГЕРБ, Съюз на демократичните сили, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци.

Концертът ще бъде следващото музикално събитие в Кюстендил. През последните 12 години десетки звезди от международната и национална музикална сцена гостуваха на града.
Любителите на музиката и до през днешния ден не са не запомнили изявите на рок легендите от " Биело Дугме ", " Сребърни крила ", Глен Хюз, победителката в Евровизия Руслана, Ина, Хари Мата Хари, Андреа Баника, вокалът на „ Дийп Пърпъл “ и „ Рейнбоу “ Джо Лин Търнър и още доста реализатори и сформира от страната и чужбина. Заедно с тях на една сцена се изявяват и надарени групи и реализатори от Кюстендил.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР