Военното разузнаване на САЩ през ноември е предупредило служители на

...
Военното разузнаване на САЩ през ноември е предупредило служители на
Коментари Харесай

Спецслужбите на САЩ предупредили за коронавируса още през ноември

Военното разузнаване на Съединени американски щати през ноември е предизвестило чиновници на Белия дом, че в китайския град Ухан се популяризира болест , която съставлява опасност за популацията, осведоми ABC News.

Националният център за здравно разузнаване (NCMI), който е конструкция към американските военни, е дал още през ноември предходната година подробна тревожна информация за това, което в този момент е известно като COVID-19, след разбор на добити цифрови данни и сателитни изображения.

Докладът на военното разузнаване е предизвестил, че неконтролираната болест може да съставлява опасност за американските сили в Азия. Според един от източниците, представен от ABC News, " анализаторите заключиха, че това може да е катаклизмично събитие ".

Източникът е прецизирал, че отчетът " по-късно е бил предоставян неведнъж " на Белия дом, взаимния щаб на Пентагона и Агенцията за военно разузнаване.

Докладът на разузнаването също е бил разпратен до Съвета за национална сигурност, както и до хора, взимащи решения в границите на федералното държавно управление през декември. Според ABC информацията се е появила с в детайли пояснение в ежедневния отчет от службите за президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Съобщава се, че анализите циркулират по поверителни канали в държавното управление на Съединени американски щати към Деня на благодарността, като повдигат аларми, че китайското управление знае, че епидемията е излязла отвън надзор, запазвайки информацията от здравните организации и задграничните държавни управления.

" Времевата линия на осведомителната страна на това може да се върне по-далеч, в сравнение с обсъждаме ", споделя източникът, представен от ABC, за ранните отчети от Ухан. " Но това несъмнено беше маркирано в края на ноември като нещо, което военните трябваше да заемат позиция. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР