Военното поражение на Москва в Украйна е неизбежно, дори ако

...
Военното поражение на Москва в Украйна е неизбежно, дори ако
Коментари Харесай

Навални: Военното поражение на Русия в Украйна е неизбежно

Военното проваляне на Москва в Украйна е " неизбежно ", даже в случай че Кремъл изпрати още войски, съобщи вкараният в пандиза съветски опозиционен политик Алексей Навални.

Навални съобщи, че на Украйна би трябвало да бъде разрешено сама да дефинира ориста си и че Русия би трябвало да съблюдава границите си от 1991 година

" Животът на десетки хиляди съветски бойци беше безсмислено убит " , сподели Навални в изказването, което назова своя " политическа платформа ".

" Окончателният боен погром може да бъде отсрочен с цената на живота на стотици хиляди спомагателни резервисти, само че като цяло той е неминуем. "

Навални акцентира, че " десетки хиляди почтени украинци " са били убити, тъй като президентът Владимир Путин желае да се задържи на власт " непременно ". Той съобщи, че Русия би трябвало да съблюдава границите на Украйна от 1991 година, които включват и Крим.

" Тук няма какво да обсъждаме ", сподели той и добави, че през 21 век границите не могат да се трансформират вследствие на война. " Трябва да бъдем част от Европа и да следваме европейския път на развиване ", добави той.

Най-високопоставеният опозиционен политик в Русия акцентира, че Москва би трябвало да " остави Украйна на мира " и да заплати за загубите.

Той също по този начин съобщи, че Русия се нуждае от парламентарна република и добави, че " диктатурата " на Путин би трябвало да бъде отстранена и да се проведат свободни избори
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР