Военнослужещи от Военноморските сили участват в две операции в момента

...
Военнослужещи от Военноморските сили участват в две операции в момента
Коментари Харесай

21 военни водолази ангажирани в операции в момента

Военнослужещи от Военноморските сили вземат участие в две интервенции сега в помощ на популацията на страната.

Група от 17 водолази с две лодки " Зодиак " в интервенцията по издирването на телата на двете момчета, повлечени от вълна на вълнолома на пристанище Варна.

Модулната група е задействана след молба на регионалния шеф на Варненска област и се управлява от командира на военно формирование 28580-Варна капитан I сан Тодор Богданов.

Военнослужещите работят взаимно с органите на Министерство на вътрешните работи, Регионална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Варна и Изпълнителна организация " Морска администрация ". Към момента е открито тялото на едно от момчетата, а издирването продължава .

Водолазната група от състава на флотилия бойни и спомагателни кораби на Военноморски сили прави през днешния ден, 16 август, оглед на транспортен съд, потопен през 1921 година в Созополския залив , на 5 км от брега и на 30 м дълбочина.

Групата е в състав от 4 водолази и водолазен катер и е под управлението на капитан III сан Милен Атанасов.

Модулната група е задействана след молба на регионалния шеф на Бургаска област до началника на защитата и със заповед на командира на Военноморски сили.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР