Военнослужещи от 78-ми батальон – София и механизиран взвод от

...
Военнослужещи от 78-ми батальон – София и механизиран взвод от
Коментари Харесай

Сухопътните войски също участват във военноморското учение „Бриз - 2018”

Военнослужещи от 78-ми батальон – София и механизиран взвод от 42-ри механизиран батальон – Ямбол от състава на Втора механизирана бригада вземат участие в националното военноморско обучение с интернационално присъединяване „ Бриз - 2018 ”, оповестиха от пресцентъра на министерството на защитата.

Личният състав на механизирания взвод с началник старши лейтенант Светозар Урумов извършва задания, свързани с защитата и защитата на вътрешния периметър въз основата и дейности като група за бързо реагиране. Военнослужещите отработват и показват умения за образуване и реализиране на пропускателния режим, осъществяване на пеши и механизирани патрули, осъществяване на надзор и инспекция на автомобилния трафик, поддържане на подготвеност за отразяване на набези от паравоенни формирования против базата.

Това е следващото присъединяване на персонален състав от 42-ри механизиран батальон – Ямбол в учението „ Бриз “. По време на двадесет и второто издание на “Бриз - 2018 ” продължава отработването на междуведомственото съдействие в многонационална среда с присъединяване на държавни организации, институции и ведомства от няколко министерства, локални органи на ръководство, неправителствени организации в целия развой на обмисляне, подготовка и управление на учението.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР