Военнослужещи и техника от 55-и инженерен полк трети ден продължават

...
Военнослужещи и техника от 55-и инженерен полк трети ден продължават
Коментари Харесай

Военни и днес оказват помощ в усложнената зимна обстановка в област Плевен

Военнослужещи и техника от 55-и инженерен полк трети ден не престават да оказват помощ на популацията в област Плевен в усложнената зимна конюнктура.

След искане на регионалния шеф на област Плевен и по предписание на командира на Сухопътните войски бригаден военачалник Михаил Попов, през днешния ден те ще разчистват пътни сектори сред селата Лозица, Любеново и Въбел, община Никопол. В снежните преспи там има закъсала снегопочистваща техника и коли.

Снощи, след оповестеното отчасти бедствено състояние на територията на Община Белене, военнослужещи от формированието за преодоляване и/или превъзмогване на следствията от бедствия за деяние при тежки зимни условия на 55-и инженерен полк, под управлението на капитан Николай Йорданов, в продължение на 5 часа разчистваха пътни сектори от снежни преспи и снегонавявания. Спасен бе бедстващ човек в местността „ Хидротехнически комплекс” в северозападните околности на град Белене. Разчистени бяха пътни сектори по маршрута помпена станция за питейна вода на град Белене в местността „ Хисарлъка” и околност „ Хидротехнически комплекс”, както и общински път до село Кулина вода.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР