Военнослужещ от Сухопътни войски спаси живота на млад мъж, който

...
Военнослужещ от Сухопътни войски спаси живота на млад мъж, който
Коментари Харесай

Военен спаси живота на млад мъж в Благоевград, докато съпругата му ражда

Военнослужещ от Сухопътни войски избави живота на млад мъж, който примрял в огромен хипермаркет в Благоевград и глътнал езика си. Половин час по-късно пък младши сержант Атанас Секулов получил позвъняване от брачната половинка си, че е станал татко за повторно на момиченце, оповестиха от Сухопътни войски.

Инцидентът с благополучен край се случил през днешния ден по обяд. По време на обедната си отмора младшият сержант от Бригадното командване отишъл в огромна комерсиална верига да пазари. В този миг Атанас Секулов чул писъци и блъсканица от намиращия се на територията на хипермаркета обект на мобилен оператор.

Военният вижда, че суматохата нараства и изтичва до натрупалото се голям брой. Вижда млад мъж, изпаднал в безсъзнание. С добитите познания по време на интернационалните и полеви занятия той незабавно разпознава присъщите признаци на примрял човек, който си е глътнал езика. При удара от рухването, потърпевшият е заключил челюстта си , което прави невероятно отварянето ѝ.

Военнослужещият преценя ситуацията и виждайки, че виталните индикатори на припадналия мъж се утежняват бързо, взема решение да приложи следен от него в сходна обстановка различен способ. Събува обувката на потърпевшия и мощно го ухапва за палеца на крайници. За благополучие потърпевшият реагира, закашля се и отключва челюстта си, след което младши сержантът съумява да извади езика му.

Той изчаква идването на Спешна помощ и оказва помощ на екипа за слагането на медикамент и преместването на потърпевшия до колата за спешна помощ.

Половин час след случката, младши сержант Атанас Секулов получава позвъняване от брачната половинка си, че е станал татко за повторно на момиченце.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР