Военнослужещ от 61-ва Стрямска механизирана бригада е предотвратил извършване на

...
Военнослужещ от 61-ва Стрямска механизирана бригада е предотвратил извършване на
Коментари Харесай

Военен защити дама от кражба в центъра на Карлово

Военнослужещ от 61-ва Стрямска механизирана бригада е предотвратил осъществяване на закононарушение над беззащитна жена. По време на домакински отпуск, на 09 август 2019 година към 12.00 ч. по обяд в град Карлово старши сержант Цвятко Делков чува крясъци за помощ от дама, която преди малко е била ограбена.

Той реагира неотложно и съответно, демонстрира предвидливост и преследва причинителя на кражбата. Успява да го догони и задържи до идването на органите на Министерство на вътрешните работи . С бързата си реакция старши сержант Цвятко Делков на процедура съумява да попречи на крадеца да съобщи на своите съучастници откраднатите персонални движимости, документи и портфейл на пострадалата.

Прокуратурата в Карлово изрича признателност за достойната постъпка в особено писмо до бригадата на старши сержант Цвятко Делков.

Старши сержант Цвятко Делков е на работа в 61-ва Стрямска механизирана бригада от 1999 година

Това е следващият случай на проявен цивилен дълг от военнослужещ от бригадата . Преди няколко месеца ефрейтор Никола Върбанов избави дете в буйните води на водопад " Сучурум ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР