Военноморските сили тържествено откриха учебната 2018 г. година със строй

...
Военноморските сили тържествено откриха учебната 2018 г. година със строй
Коментари Харесай

ВМС откриха новата учебна година с показни занятия

Военноморските сили тържествено откриха образователната 2018 година година със строй и показни занятия . В пунктовете за базиране Варна и Бургас от състава на Флотилия бойни и спомагателни кораби се организираха военни ритуали във връзка новата образователна година.

 Снимка 332850
Източник:

В пункт за базиране Варна строя на военните формирования бе признат от Командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев одобри строя на военните формирования във Варна.След тържественото издигане на военноморския байрак и флаговете з а разцветяване военните моряци бяха поздравени от командирът на пункт за базиране Варна капитан І сан Георги Георгиев и командирът на Военноморските сили контраадмирал Митко Петев.

Депутатът вицеадмирал о.з. Пламен Манушев също пожела триумф на военните моряци. Отслужен бе и водосвет за здраве от свещеници от Варненска и Великопреславска митрополия.

На място можеше да бъдат следени епизоди от занятия по приемане и предаване на леки товари и поща по траверзен прийом, подготовка за пердах и поход на боен транспортен съд, развръщане на водолазен полигон и на практика водолазни спускания, битка с зародил на кораба пожар, избавяне на потърпевш при пожара човек и превозването му до УМБАЛ - Варна с потребление на вертолет AS565MB " Пантер " от състава на Военноморските сили.

След тържественото издигане на военноморския байрак и флаговете за разцветяване в пункт за базиране Бургас, комодор Мален Чубенков - пълководец на флотилия бойни и спомагателни кораби - поздрави военните моряци и им благодари за техният труд и неустрашимост.

 Снимка 332861
Източник:

Комодор Чубенков изрази увереността си, че и през новата образователна година военните моряци ще не престават да извършват своите отговорности с присъщият за тях професионализъм.

На тържественото разкриване посетители и публицисти следиха техника от състава на формированието за преодоляване и превъзмогване на следствията от естествени бедствия и епизоди по неутрализиране на невзривени муниции и битка с пожар на боен транспортен съд.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР