Военноморските сили са спечелили проект за създаването на високотехнологичен комплекс

...
Военноморските сили са спечелили проект за създаването на високотехнологичен комплекс
Коментари Харесай

ВМС с проект за създаването на високотехнологичен комплекс за подводни операции

Военноморските сили са спечелили план за основаването на високотехнологичен комплекс за подводни интервенции. Средствата са обезпечени от Европейския съюз. Това заяви командирът на Военноморските ни сили контраадмирал Митко Петев, който участва на честването на 121 години от основаването на Военноморската база във Варна.

Варна

С плана Военноморските ни сили ще разполагат с барокамера, преносим модул за подводни морски интервенции, който включва и безпилотни подводни апарати.
контраадмирал Митко Петев, пълководец на Военноморските сили: Самият план включва създаване на висши технологии и създаване на костюм за подводна намеса, като всички биометрични данни на водолаза ще могат да бъдат следени отдалечено.  Кораби на Военноморски сили отварят порти за посещаване за жители и посетители на Варна Кораби на Военноморски сили отварят порти за посещаване за жители и посетители на Варна
Военноморските сили означават 139 години от своето основаване. Тържественото честване стартира от Русе, където е сложено началото на военния ни флот....

Модулният комплекс може да се употребява за оказване на помощ при положение на повреда и за противоминни интервенции, ще подсигурява и сигурността на пристанищата. При нужда има опция техниката да бъде превозена в границите на 24 часа на всички места в страната ни.
контраадмирал Митко Петев, пълководец на Военноморските сили: Има своето приложение когато е належащо да се окаже в допълнение помощ на популацията при повреда, бедствия във водоеми, водни басейни.
Военноморските сили вземат участие в плана взаимно с Франция и Гърция. Срокът за реализацията му е две години.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР