Военноморските сили отговориха на сигнала за помощ, като изпратиха своя

...
Военноморските сили отговориха на сигнала за помощ, като изпратиха своя
Коментари Харесай

Индийският флот следи кораб за насипни товари, вероятно превзет от сомалийски пирати в Арабско море

Военноморските сили дадоха отговор на сигнала за помощ, като изпратиха своя патрулен боен транспортен съд за битка с пиратството и морски патрулен аероплан, с цел да локализират и оказват помощ на кораба, прибавен.

Самолетът прелетя над отвлечения транспортен съд рано в петък и от този момент непрестанно следи придвижването на кораба, който съгласно индийския флот се е насочил към крайбрежията на Сомалия. Той добави, че неговият боен транспортен съд, който е бил ситуиран в Аденския залив за антипиратски патрули, също е прихванал превозвача рано в събота.

Корабът Ruen, който се ръководи от българската корабна компания Navibulgar, е бил край йеменския остров Сокотра, когато е бил качен на борда в четвъртък, оповестиха частната разследваща компания Ambrey и UKMTO. Българските управляващи оповестиха, че екипажът на кораба е бил жител на Ангола, България и Мианмар.

„ Предприети са нужните стъпки за предаване на информацията на всички задгранични сътрудници и институции, на които ще разчитаме за оказване на помощ “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР