Военноморските сили на САЩ проведоха първото изстрелване на Източното крайбрежие

...
Военноморските сили на САЩ проведоха първото изстрелване на Източното крайбрежие
Коментари Харесай

САЩ тества реакции срещу свръхзвукова крилата ракета на източното крайбрежие

Военноморските сили на Съединени американски щати организираха първото изстрелване на Източното крайбрежие на GQM-163A Coyote свръхзвукова ракета-мишена за прихващане, като част от ракетно обучение на флота, известно като MSLEX, оповестява " Навал нюз ".

Програмата на Военноморски сили (PMA-208) работи с голям брой заинтригувани страни за изстрелването на две цели GQM-163A, демонстрирайки оперативна дарба на флота .

" Активирането демонстрира способността на MSLEX в поддръжка на оперативната подготвеност и разполагане на ударни групи самолетоносачи . Ние се ангажираме да осигурим най-модерното образование и оръжия за сигурността на нашите моряци и в отбраната на нашата нация ", разяснява Трейси Карвър зам.-ръководител на програмата.
 Русия сподели първото изстрелване на крилатата ракета
Русия сподели първото изстрелване на крилатата ракета " Уран "

От дребния ракетен транспортен съд " Смерч "

MSLEX е у чение, предопределено да усили жизнеността на флота и тактическите умения , като дава място за осъществяване на техните процедури в действително време.

Командването на силите на флота на Съединени американски щати възнамерява да организира две до три учения годишно , с цел да отговори на желанието на директивата на началника на военноморските интервенции за всички ударни групи самолетоносачи да завършат учението MSLEX преди разполагането си .

GQM-163A, ръководен от PMA-208, е свръхзвукова въздушна цел, способна на Мах 2-плюс на височина, варираща от 15 до 52 000 фута. При обучение доближава височина от 35 хиляди фута и скорост от Мах 3.3, а самата ракета се доближава до дадена цел под ъгъл от 40 градуса.

Coyote възпроизвежда свръхзвукови морски закани от противокорабни крилати ракети за образование на флота и тест и оценка на системите за самоотбрана на корабите .

The #Navy conducted the first East Coast launch of the GQM-163A Coyote Supersonic Sea Skimming Target from @NASA's Wallops Flight Facility in Virginia Sept. 12 as part of a fleet missile exercise, known as MSLEX https://t.co/wyeUFeLg5v pic.twitter.com/OBF7vsrUR7
— NAVAIR (@NAVAIRNews) September 24, 2019  Съединени американски щати разполагат именития U-2 Dragon Lady в Англия
Съединени американски щати разполагат именития U-2 Dragon Lady в Англия

Разгръщането показва ангажираността на Съединени американски щати към съдружниците и партньорите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР