Военноморските сили на България откриха на новата учебна година днес.

...
Военноморските сили на България откриха на новата учебна година днес.
Коментари Харесай

Военноморските ни сили направиха небивало показно във Варна

Военноморските сили на България откриха на новата образователна година през днешния ден. В Пункт за базиране - Варна, след края на формалната гала, бяха отработени разнообразни значими за действието на бойния ни флот извършения, оповестява „ Булфото “.

Военните ни моряци извършиха показни занятия по подготовка на кораба за пердах и поход, прекачване на леки товари и поща сред кораби.



Беше показано разрастване на водолазен полигон и на практика водолазни спускания, битка с зародил пожар и евакуация на персонален състав с потребление на вертолет AS565MB „ Пантер”.


СНИМКИ: Булфото

През тази година Военноморски сили възнамеряват двойно повече дни на море за екипажите. Увеличението на престоя в открити води ще даде опция на екипажите да живеят на корабите, както и да работят и през нощта.

Това ще увеличи качеството на подготовката им, тъй като те би трябвало да са подготвени да извършват дилемите си във всевъзможни метеорологични условия и когато и да е, съобщи командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов, съобщи Радио Варна.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР