Военноморските сили идентифицираха в понеделник двама SEAL, които бяха обявени

...
Военноморските сили идентифицираха в понеделник двама SEAL, които бяха обявени
Коментари Харесай

Военноморските сили идентифицираха двама SEAL, обявени за мъртви, след като изчезнаха по време на нощна мисия в Арабско море

Военноморските сили идентифицираха в понеделник двама SEAL, които бяха оповестени за мъртви дни откакто изчезнаха по време на конфискация на иранско оръжие край африканския бряг този месец.

И двамата мъже бяха разпознати като Специален боен оператор от Военноморски сили 1-ви клас Кристофър Дж. Чеймбърс и 2-ри клас Нейтън Гейдж Инграм от Военноморски сили.

Усилия за търсене и избавяне на двамата бяха анулирани в неделя и задачата се трансформира в интервенция по възобновяване, сподели Централното командване на Съединени американски щати.

„ Изказваме нашите съболезнования на фамилиите, приятелите и съотборниците на Крис и Гейдж през това необикновено предизвикателно време. Те бяха изключителни воини, ценени съотборници и скъпи другари на мнозина в границите на Общност за морска специфична война “, сподели капитан Блейк Л. Чейни, пълководец на морска специфична бойна група 1.

Инграм се записва във флота на 25 септември 2019 година и приключва подготвителен лагер в Командването за образование...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР