Военноморска група на НАТО, в състава на която са били

...
Военноморска група на НАТО, в състава на която са били
Коментари Харесай

Четири кораба на НАТО в Балтийско море притесниха Русия

Военноморска група на НАТО, в състава на която са били разрушителят на военноморските сили на Съединени американски щати Gravely, както и фрегати на военноморските сили на Полша, Турция и Испания, е навлязла в акваторията на Балтийско море, оповестяват съветските медии, базирайки се на съветското военно министерство.

" На 18 април в акваторията на Балтийско море навлезе военноморска група на НАТО, формирана от разрушителя на Военноморски сили на Съединени американски щати Gravely, фрегатите на Военноморски сили на Полша K. Pulaski, Военноморски сили на Турция Gokova и Военноморски сили на Испания Juan De Burbon ", се акцентира в изказването на Националния център за ръководство на защитата на Русия.

Уточнява се, че съветските военноморски сили наблюдават дейностите на сътрудниците си. За бързо реагиране при възможни необикновени обстановки се организира набор от подготвителни мероприятия.

Освен това е проведено дежурството на ударни корабни групи, крайбрежни ракетни системи " Бастион " и " Бал " и самолети на морската авиация.

В края на февруари стана известно, че разрушителят на Военноморски сили на Съединени американски щати Gravely e навлязъл в Балтийско море, като за него беше проведено непрестанно следене от силите на Балтийския флот на Русия, основан в Калининград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР