Военно-промишленият комплекс на САЩ преживява тежка криза. Наскоро Пентагонът призна

...
Военно-промишленият комплекс на САЩ преживява тежка криза. Наскоро Пентагонът призна
Коментари Харесай

Су-57 превъзхожда Ф-35

Военно-промишленият комплекс на Съединени американски щати претърпява тежка рецесия. Наскоро Пентагонът призна преимуществото на съветските хеликоптери Ми-17 пред американските „ Черни ястреби “. „ Мишките “ повдигат два пъти повече товар и летят по-високо от западните си съперници. Американското списание Military Watch разгласи „ чиста победа “ за изтребителя Су-57 над Ф-35.

В публикацията е казано, че въпреки и двете машини да са изтребители пето потомство, те не са съпоставими по цели и благоприятни условия. Любопитна е формулировката, с която американците в този момент разказват своя изстрадал Ф-35. Уж това е леко допълнение към Ф-22, който към този момент не се създава.

Съвсем неотдавна западната преса писа по какъв начин Ф-35 ще завоюва „ владичество във въздуха “ по целия свят. Сега излиза наяве, че той не може да води ефикасни въздушни боеве. Су-57 бие евентуалния съперник по всички параметри.

Руското „ пето потомство “ превъзхожда американските съперници и по скорост, таван на височината, системи за следене, оръжие, отдалеченост на поразяване и маневреност. С други думи, Ф-35 по-добре да си остане на летищата и да завоюва владичество над хангарите.

Невидимостта на американския военен изтребител, на която залагат в Пентагона, се оказва мощно пресилена. Те, в действителност са невидими, само че единствено за натовските радари. Руските системи прелестно виждат „ американските птички “ и при потребност ще насочат ракети против тях, написа „ Поглед Инфо “.

И най-после Military Watch нанася удар и по американските производители на оръжие. Военните специалисти от списанието поучават Турция да купи съветски изтребители. Съединени американски щати са се потвърдили като ненадеждни снабдители във всички връзки. Некачественото въоръжение се добавя от ненаситните упоритости на американските държавни служители, които желаят да „ строяват в редици “ купувачите на своето оръжие. Това играе в интерес на Русия – от ден на ден страни желаят качествено съветско въоръжение и задълбочаване на съдействието с нея.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР