Военно-окръжната прокуратура разследва катастрофата от 12 декември, при която кола

...
Военно-окръжната прокуратура разследва катастрофата от 12 декември, при която кола
Коментари Харесай

Военно-окръжната прокуратура разследва катастрофата с кола на НСО

Военно-окръжната прокуратура проверява злополуката от 12 декември, при която кола на НСО удари 14-годишно момче на столичния бул. „ Драган Цанков”. Това оповестиха от прокуратурата.
Кола на НСО удари дете на кръстовище в София Момчето е в тежко положение с фрактура на мишницата и с черепно-мозъчна контузия
„ Извършен е оглед на местопроизшествието, разпитват се очевидци, изземват се записи от камери. Предстои да бъдат назначени автотехнически и съдебномедицински експертизи. Водачът на лекия автомобил е чиновник на НСО с чин младши сержант”, прецизираха от обвиняването.

Пострадалото 14-годишно момче към момента е в реанимацията на болница „ Св. Анна”. Състоянието му е тежко, само че устойчиво, оповестиха тази заран от лечебното заведение.
Тежко, само че устойчиво е положението на 14-годишното момче, ударено от кола на НСО Инцидентът стана в четвъртък към 20 ч. на кръстовището на бул. "Драган Цанков " при столичния КАТ
„ Детето е с тежка лицево-челюстна трамва, счупени зъби и нос, има гръдна контузия, счупена ръка, и голям брой други контузии. Състоянието му ще бъде съветвано от най-хубавите експерти в региона на детската трамватология” заяви доктор Славчо Близнаков, шеф на УМБАЛ " Св. Анна ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР