Военният пилот, който спаси семейството си от пожар, стана татко

...
Военният пилот, който спаси семейството си от пожар, стана татко
Коментари Харесай

Военният пилот, загубил дома си в пожар, стана татко за трети път

Военният водач, който избави фамилията си от пожар, стана баща за трети път . Той още мечтае да построи своя дом в Брестник. От военното министерство предоставиха ведомствено жилище за многодетното семейство и откриха дарителска сметка .
 Пожар изпепели къщата на многодетно семейство в Брестник
Пожар изпепели къщата на многодетно семейство в Брестник

По думите на фамилията пожарът е тръгнал от комина

Съпругата му Константина изрече признателност към всички, които са ги подкрепили в сложния миг.

" Страшно доста ни поддържаха неговите сътрудници, освен тук от базата, а от цялата страна . Много поделения се отзоваха с помощ. Разбрахме в сложен за нас миг какъв брой е мощен българският народ . Колко доста огромни и мощни сърца има. Страшно доста хора ни помогнаха ", сподели Константина Димитрова.

Семейството на водача решило да кръсти третото си дете на името на Свети Архангел Михаил, чиято икона са разкрили измежду останките и пепелта на своя дом. Днес обгорялата икона на светеца стои на видно място в дома им, с цел да закриля цялото семейство , което мечтае да възвърне личната си къща.
 МО провежда дарителска акция за семейство, изгубило дома си в пожар
МО провежда дарителска акция за семейство, изгубило дома си в пожар

Семейството чака трето дете

Докато се оправя с битовите проблеми , младият водач продължава да носи бойно дежурство.

" Да си боен водач през днешния ден е извънредно предизвикателство и забележителна отговорност ", сподели пред Нова телевизия водачът в авиобаза " Граф Игнатиево " Петър Димитров.

Той е военен водач от 8 години . " Не може да си позволим да оставим въздушното си пространство без защита и защита. Имаме потребност от нов аероплан и то допустимо най-скоро, в случай че има по какъв начин да пристигна в границите на тази или идната година би било отлично, с цел да се оправяме доста по-добре с специалността и с провокациите ", съобщи военният водач.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР