Военният парад, който президентът на САЩ Доналд Тръмп искаше да

...
Военният парад, който президентът на САЩ Доналд Тръмп искаше да
Коментари Харесай

Исканият от Тръмп военен парад няма да се състои тази година

Военният церемониал, който президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп искаше да провежда на 10 ноември тази година, беше отсрочен и евентуално ще се състои следващата година, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирайки изказване на Пентагона.

" Министерството на защитата и Белия дом желаеха да провеждат церемониал в чест на американските ветерани и по случай 100-годишнината от Първата международна война ", съобщи полковник Роб Манинг. Сега те са се споразумели да обмислят разновидности за 2019 година, съобщи БТа.

Американски представител, поискал анонимност, заяви през вчерашния ден, че парадът би коствал към 92 милиона, близо три пъти повече от разноските, упоменати от Белия дом. От тях към 50 милиона ще покрият разноските на Пентагона за техника, самолети, участници и други логистични потребности. Останалите ще бъдат поети от други организации и ще се отнасят най-вече до сигурността.

Плановете за образуване на подобен церемониал още не са получили утвърждението на министъра на защитата Джим Матис.

Самият Матис съобщи късно нощес пред публицисти, които го съпровождат при пътуването му до Колумбия, че който е съобщил съответната цена пред медиите, " евентуално пуши нещо, което е законно в моя щат, само че не и в множеството ". Той отхвърли да разяснява сумата от 92 милиона и добави, че съгласно него тя не се базира на информация от съществени източници.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР