Военният оркестър на Армията на Република Северна Македония, в съответствие

...
Военният оркестър на Армията на Република Северна Македония, в съответствие
Коментари Харесай

Пресслужбата на Ковачевски: Не е спиране химна ни заради Кирил Петков

Военният оркестър на Армията на Република Северна Македония, в сходство с военния и държавния протокол, се ангажира с посрещането на непознати държавници на най-високо равнище и постоянно и без изключение се извършват къси инструментални версии на националните химни. Това оповестиха от държавната пресслужба на държавното управление на Северна Македония във връзка със абсурда, който се разпали от медиите в Скопие за съкращаването на химна на РСМ при посрещането на българския министър председател Кирил Петков.

Версии на химните в никакъв случай не се извършват напълно и с текстове и вокали, се споделя още в известието на екипа на Димитър Ковачевски.

Следователно дезинформацията е, че химнът или стиховете на химна са били съкратени поради визитата на българския министър председател Кирил Петков, означават още от пресслужба на кабинета в Скопие. И дават образци с няколко цялостни и къси версии на химни на европейски страни.

Припомняме, че македонски медии оповестиха още при идването на българския министър председател, при церемонията с химните, химнът на районен съд Македония не е прозвучал до края, поради споменаването в текстовата част на Гоце Делчев, Даме Груев, Сандански и Крушевската република и други
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР