Военният министър проф. Тодор Тагарев няма да подаде оставка, въпреки

...
Военният министър проф. Тодор Тагарев няма да подаде оставка, въпреки
Коментари Харесай

Тагарев не брои колко пъти му искат оставката, но не я дава

Военният министър проф. Тодор Тагарев няма да подаде оставка, макар апелите за такива от парламентарно показаните партии поради обезвредения. Пред БиТиВи Тагарев съобщи, че не е броил какъв брой пъти му желаят оставката, само че може би се случвало най-малко 3-4 пъти в седмицата поради неговата политическа позиция.

Той би подал оставка единствено, в случай че загуби доверието на партиите от ръководството.

Тагарев съобщи още, че не може да се твърди  - на Русия или на Украйна. По-вероятно е да е украински дронът, само че не е предумишлено действието против България, увери военният министър. И добави, че структури на Министерство на защитата поддържат връзка с техни украински сътрудници във връзка със случая.

" Никой няма да тръгне да обезврежда муниции пред нощта ", посочи Тагарев и добави, че фрагментът с обезвреждането на дрона от мъж по потник не е унижаваща за българската войска. Той даде образец, че в случай че подобен дрон вид бомба е имало към Министерски съвет и Партийният дом тогава щяло да има осветяване и да се отдели регионът, с цел да може екипите да работят. Не сподели обаче дали обезвреждането на такава бомба щяло да стане в 11 ч. на идващия ден или незабавно през нощта.

Тагарев другояче има вяра на ДАНС и тяхното мнение да поради шпионажа в интерес на Русия.

Според него е обикновено съпредседателят на ПП-ДБ оставката на ръководителя на ДАНС Пламен Тончев поради политическите му изявления.

Военният министър Тодор Тагарев увери, че приказва сносно с президента Румен Радев като създали няколко професионални срещи за модернизацията на армията. Той добави, че не всички доставки за армията включват скандал, само че ползите са големи.
 И през вчерашния ден Тагарев да бе подал оставка, отново е късно за Нинова
И през вчерашния ден Тагарев да бе подал оставка, отново е късно за Нинова

Потникът, цигарата и Тагарев са нездравословни за националната сигурност
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР