Военният министър Красимир Каракачанов ще бъде изслушан утре в парламента

...
Военният министър Красимир Каракачанов ще бъде изслушан утре в парламента
Коментари Харесай

Каракачанов ще бъде изслушан в парламента за продажбата на военни имоти

Военният министър Красимир Каракачанов ще бъде изслушан на следващия ден в Народното събрание за продажбата на военни парцели с т.нар отпаднала нужда и за кадровата политика. Предложението за това бе на народните представители Десислав Чуколов, Павел Шопов и проф. Станилов.

Според "Атака " Каракачанов би трябвало да даде обяснения за няколко "фрапантни образци " за продажба на парцели на цени, надалеч под действителната им стойност. През предходната седмица хората на Волен Сидеров се заканиха да желаят пояснения от водача на Вътрешна македонска революционна организация. И през днешния ден Чуколов изброи продадени парцели на занижени цени, както и фрагментите на Вътрешна македонска революционна организация, станали клиенти на прокуратурата.

От партията настояха още вицепремиерът и боен министър да изясни и за кадровата политика на Вътрешна македонска революционна организация във властта, давайки образец с Агенция за българите в чужбина и спецакцията в Басейнова дирекция – Пловдив. "Да пристигна министърът и да изясни. В последна сметка неговият автограф стои под тези покупко-продажби ", прикани Чуколов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР