Военният министър Красимир Каракачанов е на път да направи зулумът

...
Военният министър Красимир Каракачанов е на път да направи зулумът
Коментари Харесай

Агент Иван бърза да лапне комисионни! Шишко Каракачанов иска незабавно парафиране на договора за близо 100 милиона за МИГ-овете!

Военният министър Красимир Каракачанов е на път да направи зулумът и бърза да разпише документите за поддръжка на МИГ-овете.

„ Процедурите по обжалване на това съглашение от страна на украинската компания са приключени, само че контракт в дадения миг с РСК МиГ към този момент не е подписан. Разчитаме да сключим съглашение допустимо най-бързо ", сподели Каракачанов пред съветската организация ТАСС.

Всичко това идва в насметената конюнктура, преди паянтавото държавно управление да се е срутило като барака преди края на председателството на Съвета на Европейски Съюз.

Както писа преди дни медията ни, МО ще налеят 81.5 милиона лв. за ремонт на руските самолети МиГ 29. За никой не е загадка, че всичко това кореспондира с тлъста комисионна за министъра-агент на Държавна сигурност, който цели да направи поредна финансова инжекция към личния си джоб.

Официалният представител на РСК МиГ в България космонавтът Александър Александров, посочи, че съглашението към този момент е в съгласие по всички параметри и няма различия сред двете страни.

Въпросът е, за какво Каракачанов отвлича вниманието на обществото и вместо да има същински спор по значимата тематика, каквато е тази, той през последните седмици все занимава хората с други по-маловажни тематики в бранша, за който по мнение на специалисти не схваща в елементи и това може да докара след себе си редица проблеми в виновен бранш като защитата на страната.

Тънкият миг е, че Шишко челник (както го назовават към този момент отлъчилите се гласоподаватели от така наречен патриоти), желае да загроби страната и тя да заплаща в идващите 4 години по контракта за близо 100 милиона, а в последна сметка, когато оваканти този пост и то не е изключено да е в напълно близко бъдеще, нескрито да излязат фрапантни „ щети” от въпросния контракт.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР