Военният експерт Олег Жданов заяви, че Кримският мост ще бъде

...
Военният експерт Олег Жданов заяви, че Кримският мост ще бъде
Коментари Харесай

Взривове в Мелитопол, горят складове с боеприпаси, а руснаците обстрелват Харков

Военният специалист Олег Жданов съобщи, че Кримският мост ще бъде погубен, в случай че Украйна получи ракети ATACMS

Въоръжените сили на Украйна унищожиха склад с муниции на съветските войски в окупирания Мелитопол. Това оповестяват локалните медии, представени от инфорамционната организация УНiАН.

Според очевидци гърмежи са се чували съвсем цяла нощ.

Бившият кмет Иван Фьодоров разкри, че украинските военни са блъснали по едно и също време два противников обекта.

Вчера Въоръжените сили на Украйна са унищожили и пет склада за муниции на окупаторите, оповестиха от оперативно командване " Юг ".

Според тях съветската войска е деморализирана, само че обезверено се съпротивлява.

„ Опитвайки се да резервира окупираната територия, съперникът продължава с артилерийския и минометен обстрел, както и с въздушните и ракетни офанзиви по нашите позиции, по цивилни селища, по локални поданици. Три пъти денем изтребители и щурмови самолети нанасяха ракетни удари по нашите позиции в региона на Берислав, само че без загуби ", се отбелязва в отчета.

„ Врагът бомбардира Николаевска област с 500-килограмови фугасни бомби. Ранен е един граждански “, прибавят от ОК „ Юг “.

„ Руските окупатори не престават да нападна региона на Николаев, като изстреляха въздушна ракета от изтребител Су-35. Силите за противовъздушна защита работеха съвършено, ракетата беше унищожена “, описват от оперативното командване. 

Те разкриха, че са убити 102 съветски бойци и са унищожени 6 танка, гаубица „ Мста-Б “, реактивна система за залпов огън „ Град “, мобилна 120-мм минохвъргачка, 8 бронирани единици и други транспортни средства. 

Военният специалист Олег Жданов съобщи, че Кримският мост ще бъде погубен, в случай че Украйна получи ATACMS, а съгласно координаторът на интернационалните планове на Центъра " Разумков " Алексей Мелник даже и страната му да получи такива ракети с обсег до 300 км, това нямало да промени хода на войната. Такова очакване е пресилено, разяснява той.

" Среща в базата „ Рамщайн “ на 8 септември е доста значима. Там могат да се вземат съществени решения, само че е малко наивно да се уповавам се, че една мярка може изцяло да обърне хода на войната “, означи Мелник.

Междувременно украинският блогър Юрий Подоляка заяви, че в Закърпатска област е разгласен печал поради починалите бойци от 128 бригада, която бе в основата на второто контранастъпление в региона на Олгино и Архангелско. 

„ Десетки поданици от региона починали в безсмислената контраофанзива, която се развила по същия образец като първата на 29 август. Руската десантно-въздушна армия разката украинските войски като по ноти “, разяснява той във видокоментар, оповестен в неговия Телеграм канал.

Според него, борбата за Херсон не е приключила. „ За 4 дни бойни дейности в това направление ВСУ изгубиха над 2000 бойци, а ранените са към 5000. В Одеска, Николаевска, Запорожка и Днепопетровска области лечебните заведения са цялостни с потърпевши от бойните дейности. Вече няма места и заради това Залужни изискал от Зеленски да спре интервенцията в Херсон “, сподели още той.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР