Военният експерт Колин Кларк се обърнал към холандския учен Марко

...
Военният експерт Колин Кларк се обърнал към холандския учен Марко
Коментари Харесай

Разкрита е най-голямата космическа измама през последните години

Военният специалист Колин Кларк се обърнал към холандския академик Марко Лангбрук, считан в Америка за професионален потенциал по спътници, с молба да отговори какво в действителност е станало по време на последния старт на Falcon 9 и що за „ звяр ” е галактическият уред Zuma. Поводът са клюки в Съединени американски щати, че свръхсекретният сателит, приет за изгубен, действително е „ жив и здрав ”. Световните медии оповестиха, че на 8 януари ракета Falcon 9, стартирала на нос Канаверал, отработила стартовия цикъл обикновено, само че спътникът Zuma сякаш не можал да се отдели от втората степен и по тази причина би трябвало да се смята за изгубен.

Става дума за секретната задача „ 1390 ” на корпорацията Northrop Grumman, чийто възложител е не посочена американска държавна организация.   Лангбрук дал отговор в блога SatTrackCam изрично, че несполуката с Falcon 9 е измислена. Той даже поместил фотография на водач на Boeing 747−400, направена над Африка, на която се вижда загадъчна синя серпантина високо в небето. Съгласувайки фотографията с полета на ракетата-носител на Zuma, е изработен извод, че Falcon 9 преди да влезе в атмосферата, е изхвърлила непотребното гориво. Това обаче приказва, че втората степен е достигнала орбитата и е доставила там „ товара ” си.   Открито е и документално удостоверение в Центъра за галактически интервенции към Департамента на Съединени американски щати, следящ изкуствените обекти в Космоса.   Всички институции и организации в Съединени американски щати, имащи отношение към Космоса, пазят компактно безмълвие. Още повече, че се промъкнаха информации за грамаден план на стойност милиарди $.   Всъщност за съществуването на Zuma стана известно едвам на 13 октомври 2017 година, когато корпорацията Spacex подаде документи за неговия старт във Федералната комисия по свръзки в Съединени американски щати.   Известно е още, че Northrop Grumman подписа чудноват контракт с компанията на Spaceх на Илон Маск още през 2015 година за извеждане на орбита на незнаен уред, освен това без дата на старта.   Непосредствено преди старта стана ясно, че свръхсекретният сателит би трябвало да лети по същата ниска орбита, както и безпилотната совалка Boeing X-37B на височина 136 км, което приказва за взаимно свързани стартове.

В добавка Националното ръководство за военнокосмическото разузнаване на Съединени американски щати се дистанцира от Zuma.   Милиардната стойност на плана приказва, че не става дума за елементарен шпионски сателит или за ударен галактически изтребител. На ниски орбити нормално летят разследващи спътници.   Холандският специалист Марко Лангбрук допуска, че Zuma е свръхсекретен радиолокационен сателит, който е кадърен да обхване цялата повърхнина на Земята като се изключи полюсите. Антарктида не съставлява интерес за Пентагона, а Арктика е необятно обхваната от американски наземни и въздушни радиолокатори.   Сведения за това, че Съединени американски щати работят над нова система за световно позициониране, не обвързвана с GPS, от дълго време се промъкват в медиите. Дори от време на време се появяват любопитни изявления за странни истории, когато универсални сателитни трекери (приемопредаватели) за малко време ловили сигнали на незнайни навигационни системи.  

Редакция БЛИЦ (по изявления в непознати медии)

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР