Военният експерт Игор Коротченко смята, че американските дронове Сив орел,

...
Военният експерт Игор Коротченко смята, че американските дронове Сив орел,
Коментари Харесай

Военен експерт: Дронът Сив орел заплашва Русия

Военният специалист Игор Коротченко счита, че американските дронове " Сив орел ", които Съединени американски щати желаят да трансферират на Украйна, съставляват действителна заплаха за Русия и Киев ще се възползва от този късмет.
Те имат огромен обсег на полета и на доктрина са способни да поразят инфраструктурни уреди в Руската федерация.
Предвид тактико-техническите характерности и благоприятни условия, те могат да се употребяват за удари по територията на Русия. Инфраструктурни уреди, както и бази за горива и смазочни материали, са изложени на риск.
Турският дрон “Байрактар” е на въоръжение в украинската войска и е считан за един от най-хубавите в своя клас. Разработката е на Селчук Байрактар, някогашен студент от Масачузетския софтуерен институт

Ако това решение бъде взето, дроновете ще бъдат трансферирани в Украйна доста бързо. Предполага се, че първоначално американски експерти ще управляват дроновете " Сив орел ", защото образованието на украинските военни ще отнеме време.
Според последни информации от Вашингтон желанието на американското държавно управление да продаде на Украйна четири огромни дрона, способни да носят въоръжение, към този момент не може да се реализира поради опасения, че усъвършенстваното им съоръжение за наблюдаване може да попадне в съветски ръце. Това основание е било подценено при първичния разбор на договорката.
Един " Сив орел " коства 10 милиона $.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР