Военният експерт и старши научен сътрудник в Худзоновия институт Брайън

...
Военният експерт и старши научен сътрудник в Худзоновия институт Брайън
Коментари Харесай

Експерт разкритикува вижданията на Пентагона за война с Русия и Китай

Военният специалист и старши теоретичен помощник в Худзоновия институт Брайън Кларк смята, че Пентагонът би трябвало да преразгледа своя сюжет за война с Русия. Неговата публикация на тази тематика е разгласяват от Forbes.
Там се подчертава, че през последните 10 години Пентагонът е съсредоточил вниманието извънредно към Русия и Китай, а ненапълно и на Северна Корея.
„ В резултат министерството на защитата на Съединени американски щати може да се окаже в капан, продължавайки да възприема стеснен набор от спорове с нараснала активност като съществена опасност ” – се споделя в обявата.
Според специалиста, Съединени американски щати се нуждаят от нов набор сюжети, като Пентагонът би трябвало да увеличи целта на сюжети, които са съсредоточени на информация и взимане на решения.
„ Ако Министерството на защитата не премисли своите сюжети и не промени салдото на своите сили, триумфите наскоро на Китай и Русия в „ сивата зона ” на Южнокитайското море може да станат норма, а американските военни могат да се окажат губещи ” – е безапелационен създателят на публикацията.
Превод : Ганчо КАМЕНАРСКИ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР