Военните учения - твърди Москва, тоест - по никакъв начин

...
Военните учения - твърди Москва, тоест - по никакъв начин
Коментари Харесай

Ядреният шантаж е постоянна практика на режима на Путин. Кремъл...

Военните учения - твърди Москва, т.е. - по никакъв метод не момжем да знаем дали е ситина, даже по-скоро е редно да допускаме, че съветските управляващи още веднъж лъжат - ще включват тренировки за подготовка и разрастване за потребление на нестратегически нуклеарни оръжия, обявиха от министерството на защитата.

" По време на ученията ще бъде извършен комплекс от ограничения за отработване на въпросите за подготовка и потребление на нестратегически нуклеарни оръжия ", обявиха от министерството на защитата. Русия разполага с най-големия боеприпас от нуклеарни оръжия в света.

 

Учението е ориентирано към гарантиране на териториалната целокупност и суверенитета на Русия " в отговор на провокативните изказвания и закани от страна на някои западни публични лица против Руската федерация ", обявиха от министерството.

 

Ученията на Русия с тактическо нуклеарно оръжие са в отговор на изказванията на Запада за изпращане на войски в Украйна, обявиха от Кремъл в понеделник.

 

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков твърди, че мнения на френския президент Еманюел Макрон по отношение на вероятно изпращане на бойци в Украйна, както и на изказвания на представители на Сената на Англия и Съединени американски щати са повода за учението.

 

Песков също по този начин съобщи, че отчетът на " Файненшъл таймс ", в който се споделя, че, е " лекомислен " и " безпочвен ".

 

В скорошен отчет на FT се споделя, че европейските разследващи служби са предизвестили държавните управления си, че Русия приготвя насилствени актове на бойкот на целия континент, защото се е заела с курс на непрекъснат спор със Запада.

 

Украйна: Това е нуклеарен шантаж

 

Плановете на Русия за осъществяване на тактически нуклеарни учения не са нищо повече от продължаващ нуклеарен шантаж, съобщи в понеделник представителят на украинската военно-шпионска организация.

" Тук не виждаме нищо ново, с изключение на осведомителния резултат и изказванията... Ядреният шантаж е непрекъсната процедура на режима на Путин ", съобщи Андрий Юсов пред националната телевизия.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР