Военните ще могат да празнуват Великден срещу цени за двудневен

...
Военните ще могат да празнуват Великден срещу цени за двудневен
Коментари Харесай

Пращат военните на море или планина за Великден

Военните ще могат да честват Великден против цени за двудневен престой от 101 лева за възрастен на морския курорт „ Свети Свети Константин и Елена “. Това излиза наяве от обява на уеб страницата на военното министерство, която гласи, че е почнала продажбата на пакети за празника за военно-почивните домове и хотели.
В офертите влизат две нощувки на 18 и 19 април, както и две закуски и празничен обяд с декорация, прецизира „ Монитор “. Пакетът включва даже туристическия налог и застраховка. За деца сред 3 и 13 години, настанени на постоянно легло в морския курорт, цените стартират от 53 лева За ВИП апартамент в хотела на МО в морския курорт Флагман пък сумите доближават 133 лева на човек и 68 лева за дете.
Рибарица, Пампорово и Боровец, където военните също разполагат със свои бази за отдих, са другите препоръчани от МО дестинации за великденска почивка. На Рибарица цените за възрастен стартират от 113 лева, а за деца от 57 лева ВИП жилищата там се дават против 134 лева на човек. Промоционалните пакетни цени за военните, решили да посрещнат празника в зимния курорт Пампорово, пък стартират от 112 лева за възрастен и доближават до 147 лева за първокласен апартамент. Още по-ниски са сумите, който чиновниците под пагон ще би трябвало да броят в Боровец, където леглото в стая излиза 110 лева, а във ВИП апартамент 145 лева И до момента в който за децата на възраст над 3 години се доплаща, то за по-малките нощувките ще са на облага.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР