Военните министри на страните от ЕС одобриха днес 13 нови

...
Военните министри на страните от ЕС одобриха днес 13 нови
Коментари Харесай

Военните министри на ЕС одобриха нови проекти за сигурност и отбрана

Военните министри на страните от Европейски Съюз утвърдиха през днешния ден 13 нови плана по линия на Постоянното структурирано съдействие. Така броят на взаимните планове в региона на сигурността и защитата става 47, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама

В непрекъснатото структурирано съдействие вземат участие 25 страни от Европейски Съюз, измежду които и България. Новите планове са свързани със отбрана на киберпространство, каккто и образования за дейности при химична, биологична, радиологична и нуклеарна опасност. Военните министри имаха и среща със зам.-генералния секретар на НАТО Мирча Джоана.

Федерика Могерини висш представител по въпросите на външните работи и сигурността: Сътрудничеството и партньорството сред Европейски Съюз и НАТО в никакъв случай не са били по-силни. Силен Европейски Съюз в региона на защитата оказва помощ на НАТО да бъде по-силен, а мощно НАТО също е значимо да сигурността на Европа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР