Военните министри на страните членки на НАТО одобриха нова космическа

...
Военните министри на страните членки на НАТО одобриха нова космическа
Коментари Харесай

От 2020 г. НАТО прилага стратегията 30-30-30-30

Военните министри на страните членки на НАТО утвърдиха нова галактическа политика, разискаха готовността и задачата в Афганистан.

Това стана ясно от думите на генералния секретар на Алианса Йенс Столтенберг след двудневната среща в Брюксел.

Министрите разискаха и нарушаванията на Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обсег от страна на Русия, напредъка в шерване на финансовата тежест сред страните членки, позицията на НАТО за защита и въздържане, нови технологии и задачата на НАТО в Афганистан.
 Москва: Планът на НАТО 30-30-30-30 е удар върху европейската сигурност
Москва: Планът на НАТО 30-30-30-30 е удар върху европейската сигурност

Москва ще предприеме всички нужни военни ограничения, с цел да подсигурява сигурността си

Столтенберг разкри, че министрите са одобрили нова галактическа политика, опциите и провокациите в сферата.

" Можем да играем значима роля като конгрес за шерване на информация, увеличение на оперативната съгласуемост и гарантиране, че нашите задачи и интервенции могат да обезпечат нужната поддръжка ", сподели Столтенберг.

Министрите също разискаха и готовността и защитата на НАТО. От 2020 година Алиансът ще може да активизира в границите на 30 дни 30 бойни кораба, 30 батальона от Сухопътните войски, 30 ескадрили . Генералният секретар разгласи, че НАТО към този момент е образувало към ¾ от изискваните сили. Стратегията е известна като 30-30-30-30.

Той разясни, че към момента има работа, само че задачата им е до края на годината да приключат със сформирането на силите.

За Афганистан Столтенберг посочи, че има неповторима опция за мир . Той разясни, че Алиансът застава зад Съединени американски щати в напъните за политическо споразумяване на спора в Афганистан.

Ние ще останем в Афганистан колкото е належащо, с цел да подсигуряваме, че страната повече в никакъв случай няма да се трансформира в леговище за интернационалните терористи , разгласи Столтенберг.
 Съединени американски щати упорстват НАТО да сдържа Русия със тактиката 30-30-30-30
Съединени американски щати упорстват НАТО да сдържа Русия със тактиката 30-30-30-30

30 батальона, 30 ескадрили и 30 бойни кораба да бъдат мобилизирани за 30 дни

Министрите разискаха и Договора за очистване на ракетите със междинен обсег. НАТО продължава да приканва Москва да се върне към осъществяването на контракта. Но Русия продължава да създава и разпростира ракети SSC-8 и затова НАТО е квалифициран за свят без Договора. Министрите се съгласиха Алиансът да отговори, в случай че Русия не се върне към съблюдаване на Договора.

Ние няма да отговорим огледално на това, което Русия прави. Не желаеме въоръжена конкуренция, само че в това време би трябвало да продължим да поддържаме защитата и да сдържаме, изясни Столтенберг. Според него Русия към момента има късмет да избави Договора и Алиансът ще съобщи това обръщение на срещата Съвет Русия-НАТО.
 Тръмп хока Германия, че се скъпи за НАТО, а заплаща на Русия милиарди за сила
Тръмп хока Германия, че се скъпи за НАТО, а заплаща на Русия милиарди за сила

Еврокомисарят по конкуренцията Вестагер мразела Съединени американски щати повече от всеки различен човек

Министрите на защитата разискаха и напредъка в шерването на финансовата тежест и опциите. По думите на Столтенберг реализиран е огромен прогрес, за пета поредна година има действително нарастване на разноските за защита.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР