Военни в Германия готвели политически убийства. Заговорниците служели в елитна

...
Военни в Германия готвели политически убийства. Заговорниците служели в елитна
Коментари Харесай

Военни в Германия готвели политически убийства

Военни в Германия готвели политически убийства . Заговорниците служели в елитна част. Техният брой бил към 200 души.

Това разкрива списание " Фокус ".

Заговорниците подготвяла специфична интервенция, която имала за цел да провокира безпорядък по улиците на главните немски градове. За задачата с изключение на политически убийства се подготвяли и такива на имигранти и бежанци , които са упреквани от крайнодесните в повишаването на обществените разтърсвания.

 Европейците към момента всеобщо поддържат приема на бежанци
Европейците към момента всеобщо поддържат приема на бежанци

Това е открило ново социологическо изследване

Насилието трябвало да се организира в " Дена Х ", за когато военните възнамерявали да убият водача на Зелената партия Клаудия Рот, външния министър Хайко Мас и някогашния президент Йоахим Гаук.

Тези трима политици са известни със своите демократични възгледи. Все отново управляващите са съумели да разкрият заговора в елитните елементи на Бундесвера, преди да бъдат осъществени убийствата.

 Борисов отказал на Меркел да приемем назад бежанци
Борисов отказал на Меркел да приемем назад бежанци

Двамата са провели тежък телефонен разговор…

Всички заговорници принадлежали на групата " Унитер ". Тя е учредена през 1996 година и има за цел да подкрепя ветераните от задачите в Афганистан и Африка.

От " Унитер " отхвърлят обвиняванията. Все отново управляващите са претърсили тренировърни лагери на армията по границата с Австрия и Швейцария за оръжие, боеприпаси, пари и нефт.

През 2015 година канцлерът Ангела Меркел отвори границите на Германия за хиляди бежанци, бягащи от войните в Близкия изток.

Това провокира митинг на част от немското общество. Това откри израз в повишаването на известността на националистите от Алтернатива за Германия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР