Военни следователи откриха черната на самолета, който се я в

...
Военни следователи откриха черната на самолета, който се я в
Коментари Харесай

Откриха черната кутия на разбилия се самолет във Филипините |

Военни следователи откриха черната на самолета, който се я в град Патикул на кутия във вторник на военнотранспортния аероплан, който се разруши през уикенда в град Патикул на остров Джоло във Филипините.

Сирилито Собежана, шеф щаба на въоръжените сили на страната, заяви, че военните са отделили радиус от 1 километър към мястото. Все още не се знае какво се е случило, само че данните от черната кутия ще покажат последните диалози на водачите и екипажа.

От 96 бойци, тръгнали на задача против бунтовниците на терористичната група Абу Саяф, 49 са починали, дружно с трима цивилни на земята. Другите 47 военни, както и четирима цивилни, бяха ранени, като някои в сериозно положение. В понеделник още трима от бойците починаха. 

Собежана заяви пред Ройтерс:

" Говорих с оживелите и те споделиха, че самолетът се е разтресъл два до три пъти и е почнал да се движи на зиг-заг. Пилотът се е опитал да го овладее, с желанието да издигне самолета, само че е било прекомерно късно. Дясното крило се е блъснало в дърво. "

Свидетелите на земята дават спорна информация. Едни споделят, че колесниците не са се спуснали изцяло, до момента в който съгласно други самолетът е се приближавал прекомерно бързо към земята.

Собежна оспори по-ранни разкази и разгласи, че никой не е скачал от самолета, преди той да се разбие и да избухне в пламъци.

Големият брой оживели може да се дължи на обстоятелството, че предната част на фюзелажа на самолета е била отрязана при удара и тези, които не са изпаднали в безсъзнание при злополуката, са употребявали опцията да се измъкнат от останките.

Военният представител Едгард Аревало съобщи, че самолетът е бил в " доста положително положение " и са му оставали 11 000 летателни часа, преди да пристигна моментът за инспекция и поддръжка. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР