Военни пазеха фолкпевицата Емануела, докато имаше участие в столична дискотека.Гардовете,

...
Военни пазеха фолкпевицата Емануела, докато имаше участие в столична дискотека.Гардовете,
Коментари Харесай

Военни пазят Емануела

Военни пазеха фолкпевицата Емануела, до момента в който имаше присъединяване в столична дискотека.

Гардовете, които се грижеха за сигурността й, бяха пременени в зимна военна маскировка. В момента фолкпевицата взе участие в риалити шоуто „ Биг Брадър “, само че е подписала контракт да излиза от къщата и да върви по участия. Така паралелно с облагата от формата тя заработва и възнаграждения от пеене, писа „ България Днес “.

Тя излиза по 3-4 пъти седмично, като има изяви освен в София, само че и в Пловдив, Благоевград и други близки дестинации. По време на турнетата си тя зорко е следена от екип на предаването, с цел да не се среща с близки, да не комуникира с тях и да не е облагодетелствана да научава вести от външния свят.

Емануела не съумя да поговори с най-близките си хора даже и на рождения си ден, който отпразнува в столична чалготека. А на последното й присъединяване се видя, че даже не бяха допускани нейни фенове до сцената. Тя не отхвърля подписи и обича да се снима с почитателите си, само че този път защитата не позволи никой да я доближава, с цел да не бъдат нарушени разпоредбите в къщата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР