Военни от специалните сили във Флорида и специални екипи на

...
Военни от специалните сили във Флорида и специални екипи на
Коментари Харесай

Командоси пробват прототипи за стената на Тръмп по границата с Мексико

Военни от специфичните сили във Флорида и специфични екипи на Американската митническа и гранична отбрана (USCBP) прекараха три седмици, пробвайки се да разрушат и преодолеят осем прототипа на стената, препоръчана от президента Доналд Тръмп да охранява границата с Мексико против мигранти. На полигон в Сан Диего спецовете били въоръжени с винтоверти, триони, факли и други принадлежности и средства за катерене. Техните опити посочили, че внушителната височина на прототипите на стената би трябвало да спре пресичащите граничната линия.

 Граница на Мексико Граница на Мексико © Българска телеграфна агенция
В отчет на USCBP за тестванията са изредени мощните страни и минусите на всеки план, само че не избран победител измежду осемте прототипа, въпреки че стоманените бариери, през които може да се вижда, и над които има бетон, са посочени като най-хубав повсеместен дизайн.

Докладът предлага съчетание на детайли от всеки, според от терена.
Карлос Диас, представител на митниците и граничната отбрана, съобщи, че става дума към момента за " тестова фаза " и че резултатите се правят оценка. Той сподели, че съчетаването на детайли от разнообразни прототипи, вместо да се излъчи победител, е в сходство с предходните изказвания на публични лица. Той означи, че организацията е декларирала, че минималната височина от 5 метра ще бъде основна характерност.
Изпълнителите получиха сред 300 000 - 500 000 $ за всеки първообраз. Прототипите бяха издигнати предходната есен. Четири бяха бетонни и четири бяха направени от други материали. По-високите бариери безспорно са по-ефективни, само че дали разноските са оправдани ще бъде разисквано. Добре подготвените проверяващи са се опитвали да преодолеят прототипи с височина от 5 - 6 м. При изкачването нямат проблеми, само че по-късно имат потребност от помощ. Командосите изразили опасения за сигурността, свързани със слизането от височина 10 м.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР