Военни лекари, преминали модул от курса „Новоназначени офицери - медицински

...
Военни лекари, преминали модул от курса „Новоназначени офицери - медицински
Коментари Харесай

Военни лекари завършиха курс във ВВМУ „Никола Вапцаров“

Военни лекари, минали модул от курса „ Новоназначени офицери - медицински експерти “, получиха удостоверенията си за довеждане докрай на публична гала във Висшето военноморско учебно заведение „ Никола Вапцаров “ във Варна в наличието на военачалник Андрей Боцев - шеф на защитата.

Капитан доктор Станимира Цурова, отличник по триумф от приключилите курса, разяснява пред кореспондента ни Даниела Стойнова какво предизвикателство е за една жена да е боен доктор в авиацията, защото тя служи в авиобаза Крумово.

„ Като всяка една работа, би трябвало да я чувстваш като своя, с цел да ти доставя наслаждение. Винаги авиацията ме е привличала и по тази причина се веселя, че имах опцията като доктор да работя в състава на Военновъздушни сили. По време на полет не ми се е налагало да оказвам първа помощ, само че да, взела участие съм в задачи, приноси на Европейски Съюз в Мали, следва ми октомври месец да вземам участие в още една задача за шест месеца. Мисията е предизвикателство за всеки боен доктор и мисля, че всеки боен доктор, който е решил да става военнослужещ, би желал надлежно да отиде на задача, тъй като в спокойно време задачата е мястото, където военнослужещият може на процедура да покаже своите познания и умения “, съобщи Цурова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР