Военни аташета от 15 страни, включително Венецуела, Сирия и Армения,

...
Военни аташета от 15 страни, включително Венецуела, Сирия и Армения,
Коментари Харесай

Офицерският бал в Крим събра очите на западняците

Военни аташета от 15 страни, в това число Венецуела, Сирия и Армения, се причислиха към морските офицери, съпругите им и цивилни двойки по време на събитието.

Русия твърди, че е анексирала Крим през 2014 година вследствие на референдум, създаден, откакто Виктор Янукович - непосредствен съдружник на Москва, бе свален от власт вследствие на митинги.

Анексът не е приет от Организация на обединените нации, която счита, че наличието на Русия в Украйна е окупация. Балът също беляза 236-та годишнина от основаването на Севастопол и 220 години от раждането на съветския стихотворец Александър Пушкин.


Официалните празненства по случай анексирането на Крим се състояха през март, когато Путин долетя от Москва, с цел да открие две нови електроцентрали на полуострова.

Балът се е подготвял в течение на 3 месеца. Празненствата са включвали паради, концерти и танцови осъществявания. Темата на празненствата тази година е била "Звезда на завладяващото благополучие ".

Като цяло 150 офицерски и 130 цивилни двойки са взели участие в танците, състояли се в Михайловская батарея над Севастопол.




На Запад се наскърбиха на "своите дебелани " и се възхитиха от хубостта на рускините на бала

Материалът за Големия офицерски бал в Севастопол провокира бурна реакция измежду читателите на Daily Mail. Потребителите са останали изумени от хубостта на рускините и признават, че типът на стройните и елегантно облечени девойки без татуировки е бил за тях "глътка св2еж въздух ".

"Не са като американките. Те от глада до пети са в татуси, като пандизчии, и не могат да се обличат ", написа lives matter.

Потребителят Mzungu отбелязва, че в Русия и другите страни от Съюз на съветските социалистически републики има доста "симпатични дами, нлади и стройни ". При това той назовава своите сънароднички "пияни дебелани, изрисувани с татуировки ".

"Изглежда, че добре си прекарват. Да можехме и ние да сме там ", написа Frances.

Още СНИМКИ от превъзходното събитие може да видите в ГАЛЕРИЯТА нагоре.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР