Военната интервенция от страна на Руската Федерация в Украйна е

...
Военната интервенция от страна на Руската Федерация в Украйна е
Коментари Харесай

Янев за руската инвазия в Украйна: Подобна агресия е недопустима

Военната намеса от страна на Руската Федерация в Украйна е безусловно неприемлива.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 755
Това написа на персоналната си страница във Facebook министърът на защитата във връзка съветската инвазия в Украйна. Ето какво още показа той: 

" Действията на съветските управляващи освен не престават линията на жестоко тъпчене на интернационалното право, само че имат капацитет да доведат до пагубни филантропични последствия и загуба на доста човешки животи. Подобна експанзия е неприемлива. Системата на интернационалните връзки би трябвало да генерира мир, непоклатимост и разцвет. Ако наличните механизми за това не са ефикасни, то би трябвало да се търсят решения за тяхното прецизиране, само че по пътя на разговора и дипломацията, а не по пътя на войната ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 755  Вътрешна македонска революционна организация: В Украйна живеят 500 хиляди българи, те би трябвало да са държавен приоритет сега Вътрешна македонска революционна организация: В Украйна живеят 500 хиляди българи, те би трябвало да са държавен приоритет сега  Гърция осъжда нападението на Русия над Украйна Гърция осъжда нападението на Русия над Украйна  Хиляди коли напущат Киев, трафикът е усложнен

Хиляди коли напущат Киев, трафикът е затруднен
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР