Военната експанзия на Русия се превърна в основната заплаха за

...
Военната експанзия на Русия се превърна в основната заплаха за
Коментари Харесай

Генерал №1 на САЩ посочи основните военни заплахи от Русия за Запада

" Военната агресия " на Русия се трансформира в " главната опасност за Европа ", заради което алиансът НАТО би трябвало незабавно да се изправи в нейна отбрана. Това съобщи шефът на Обединения комитет на шеф щабовете на на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Джоузеф Дънфорд по време на визитата си в Брюксел, осведоми Newsweek.

Според генерала е належащо да се обърне внимание на дейностите на Русия през последните няколко години, както и на военните вложенията, които Москва направи през последните 10 години. " Няма нито един съставен елемент на съветската войска, който в последно десетилетие да не е бил осъвременен в някяква степен ", сподели генералът.

Джоузеф Дънфорд акцентира, че офанзивата на Русия може да бъде под формата освен на военна атака против Запада. Според него това може да бъде композиция от ексцентрични и осведомителни интервенции, а също по този начин икономическа насила и политически напън.

" Никой от нас не се усеща удобно в обстановката, в която се намираме. Ако не виждате опасността, вие сте изостанали от времето.Трябва да бъдете бдителни ", заръча висшият американски пълководец.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР